Trapliften kopen, vind de beste leverancier!

Hebt u besloten een traplift aan te schaffen? Perfect. Dan komt het er nu op neer u zo goed mogelijk te informeren. Er zijn namelijk heel wat vragen die u moet beantwoorden. Zal u een kopen of huren? Welke kleur en welk merk kiest u? Waar let u best op tijdens de aankoop, en wat is het prijskaartje? Om de laatste vraag te beantwoorden is het aangeraden bij verschillende aanbieders een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Alleen zo kan u optimaal vergelijken.

Wij helpen u graag een goede keuze te maken

Wij hebben de beste trapliften leveranciers in België onder de loep genomen en deze voor u uiteengezet. Wij hebben ook een offertedienst opgezet waar u veel voordeel uit kunt halen. Met een enkele offerteaanvraag kunt u in contact komen met meerdere traplift leveranciers die werkzaam zijn in uw regio. De aanvraag is geheel gratis en verplicht u tot niets. De geïnteresseerde bedrijven stellen aan de hand van uw klantinformatie een prijsofferte op. U kunt dus geheel vrijblijvend meerdere prijzen vergelijken voordat u een beslissing maakt of u een traplift gaat kopen.

Hoe werkt Bestebedrijf.be?

1

U zoekt een leverancier
Wilt u graag trapliften kopen, maar heeft u geen idee waar u de beste leverancier kan vinden? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste trapliften leverancier die in uw regio werkzaam zijn.

2

Heldere informatie voor een slimme keuze
Trapliften kopen en laten plaatsen is een grote investering die weloverwogen gemaakt moet worden. Op deze pagina en onze plaatspagina’s vind u duidelijke en actuele informatie die u helpen om een goede beslissing te nemen.

3

Handige, gratis offertedienst!
De prijzen van traplift leveranciers lopen nogal uiteen en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dankzij uw inbreng en onze offertedienst kunt u toch de prijzen van meerdere leveranciers snel en eenvoudig vergelijken. Vergelijken is besparen!

trapliften leveranciers vinden

Wat zijn de voordelen van een traplift?

Wie slecht te been is, voelt zich al snel beperkt tot de benedenverdieping. De trap naar boven nemen is vaak niet meer mogelijk. De oorzaak kan divers zijn: ouderdom, ziekte, ongeval, of overgewicht. Er is één gemakkelijke oplossing: een traplift. U hoeft niet te verhuizen, en kan gemakkelijk weer naar de bovenverdieping. Bovendien zijn er nog andere voordelen:

 • Het verhoogt uw zelfstandigheid en is een veiligere optie dan toch de trap nemen.
 • Het is gemakkelijk te bedienen dankzij een afstandsbediening.
 • Past op elke soort trap.
 • Kan ook op trappen met bochten.
 • U kan kiezen voor een model en kleur dat past in uw interieur.

Een traplift voor iedere trap

Elk huisje heeft zijn kruisje, maar ook ieder huis heeft zijn eigen trap. Hebt u thuis een wenteltrap? Geen paniek, trapliften zijn er in alle maten en vormen. Er kan een traplift voor rechte trap worden geïnstalleerd, alsmede voor een trap met één of meerdere bochten. Het is daarom aangeraden een adviesgesprek aan te vragen bij een van de aanbieders. Met hun professioneel oog, kennis en ervaring zullen de adviseurs de trap en uw thuissituatie analyseren. Vervolgens delen ze mee welke mogelijkheden en modellen er bestaan.

Lees meer over de verschillende soorten trapliften.

Verschillende merken

Er bestaan verschillende merken in trapliften. Welk merk is het beste? Dat is moeilijk te zeggen. Alle producenten zijn gebonden aan de Europese veiligheidsnormen en beschikken over de nodige certificaten, denk maar aan strenge ISO-normen wat betreft kwaliteit en veiligheid. Daarnaast verschillen de trapliften ook per model. U kan bij alle merken vrijblijvend een offerte opvragen en zo de prijzen vergelijken. We overlopen de bekendste in Nederland en België:

OtoliftPracticomfortComfortlift OronaStannahHandicare TrapliftenThyssenKrupp (TKenCasa)Smienk TrapliftenAcorn

Otolift

Otolift is een bedrijf uit Nederland dat als sinds 1891 trapliften produceert.

Ze hebben een showroom in Bergambacht aan Hof ter Berger 23.

Bezoekadres: Hof ter Bergen 23, 2861 DR
Plaats: Bergambacht

Telefoonnummer: 085 04 86 882
Website: www.otolift.nl

Practicomfort

Practicomfort is een bedrijf dat zich sinds 1992 bezig houdt met aanbieden van diverse mobiliteitsproducten, waaronder trapliften.

Ze hebben een showroom in Deurle aan de Xavier de Cocklaan 97.

Bezoekadres: Xavier de Cocklaan 97, 9831
Plaats: Deurle

Telefoonnummer: 09 296 55 33
Website: www.practicomfort.be

Comfortlift Orona

Comfortlift Orona is een bedrijf dat zich al ruim 50 jaar richt op het installeren van trapliften.

Ze hebben twee showrooms:

Bezoekadres: Mannebeekstraat 3, B-8790
Plaats: Waregem

Bezoekadres: Heide 7, B-1780
Plaats: Wemmel

Telefoonnummer: 056 35 85 85
Website: www.comfortlift.be

Stannah

Stannah is een bedrijf dat zich al sinds 1867 expert mag noemen op het gebied van liften.

Ze hebben een showroom in Relegem aan de Poverstraat 208.

Bezoekadres: Poverstraat 208, 1731
Plaats: Relegem

Telefoonnummer: 0800 26 182
Website: www.stannah.be

Handicare Trapliften

Handicare Trapliften is een Nederlands bedrijf dat zich sinds 1886 bezigt met het vervaardigen van trapliften.

Ze hebben lokale bedrijven aan zich gebonden die de trapliften leveren en installeren.

Bezoekadres: Newtonstraat 35, 1704SB
Plaats: Heerhugowaard

Telefoonnummer: 0031 (0)72 576 8888
Website: www.handicare-trapliften.be

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp is een bedrijf dat vanaf 1953 is begonnen met het produceren van trapliften.

Ze hebben een showroom in Sint-Denijs-Westrem aan de Buchtenstraat 9/302.

Bezoekadres: Buchtenstraat 9/302, 9051
Plaats: Sint-Denijs-Westrem

Telefoonnummer: 0800 12 697
Website: www.thyssenkrupp-homesolutions.be

Smiek Trapliften

Smienk Trapliften is een bedrijf dat zich vanaf 2012 bezig houdt met installeren van gebruikte trapliften.

Ze hebben geen showroom.

Telefoonnummer: 025887740
Website: www.smienktrapliften.be

Acorn

Acorn is een Brits bedrijf dat sinds 1992 trapliften produceert.

Ze hebben geen showroom in België.

Telefoonnummer: 0800 261 021
Website: www.acorntrapliften.be

Waarop letten bij het kopen van een traplift?

Waar let u best op tijdens de aankoop van een traplift? Om te beginnen is het van belang te letten op de traprail. Deze zorgt voor het soepel transport van de persoon van boven naar beneden en omgekeerd. De installateur bevestigt de traprail op uw trap, al wordt er soms ook gewerkt met een traprail die tegen de muur kan. Dit is afhankelijk van de situatie. Een tweede aandachtspunt bij het kopen is de trapstoel. Let erop dat hij comfortabel en veilig is. Uiteraard kan u hier ook stijlkeuzes in maken, zoals de kleur, afwerking en complexiteit van het ontwerp. Let ten slotte ook op de plaatsing en werking. De leverancier moet de traplift installeren. Dit moet professioneel gebeuren zodat u geen loze investering hebt gedaan. Met deze aandachtspunten in uw achterhoofd kan u optimaal kiezen.

Huren of kopen?

Uw beschikbare budget is niet de enige bepalende factor bij deze vraag. Een traplift huren is soms goedkoper, maar het heeft een paar gevolgen. Om te beginnen kan de prijs toch snel oplopen. Stel dat u de lift enkele jaren huurt, dan bent u wellicht evenveel geld kwijt als bij de aankoop van een nieuw exemplaar. Daarnaast loopt u zo vaak de garantie mis. Terwijl duurzaamheid ook essentieel is. Vergeet niet dat ook geld lenen niet gratis is. U zal een rente betalen op het geleende bedrag, zo lopen de kosten op. In de meeste gevallen is het nieuw kopen aangeraden.

Bespaar geld en vergelijk offertes!

Het plaatsen van een traplift is een investering die u uw zelfstandigheid weer terug geeft en ervoor zorgt dat u langer in uw woning met een of meerdere verdiep kan blijven wonen. Vul het offerteformulier vrijblijvend en kosteloos in om meerdere offertes van trapliften leveranciers aan te vragen.

Vergelijken is besparen

Doordat er in de regel veel geld is gemoeid bij het aanschaffen van een traplift is het zeer zeker aan te bevelen om vooraf bij een aantal verschillende leveranciers één of meerdere offertes aan te vragen. Door de prijzen van verschillende leveranciers, merken en het soort traplift onderling te vergelijken kan men beter een weloverwogen keuze maken.

Voordelen van een offerteaanvraag

 • Vergelijk meerdere leveranciers met een offerteaanvraag
 • Alle firma’s gescreend in handelsregister
 • De offerteaanvraag is gratis
 • U bent tot niets verplicht
 • Snelle reactie na versturen aanvraag
 • Bespaar op de investering van een traplift

Het offerteformulier goed invullen

Het offerteformulier is zo opgesteld dat u deze binnen enkele minuten kan invullen en verzenden. Dankzij de uitgebreide informatie op onze website heeft u waarschijnlijk al een goed beeld van wat u wilt. Wij hebben de vragen in ons offerteformulier zo opgesteld dat u snel antwoord kunt geven. U heeft daarbij ook nog de mogelijkheid om bepaalde zaken toe te lichten indien u dit nodig acht. Wij hebben bepaalde velden verplicht gesteld zodat wij een hoogwaardige lead kunnen garanderen aan de partner(s) met wie wij samenwerken. Het partner kan na het invullen van uw gegevens nog contact met u opnemen om enkele gegevens te valideren.

Wel of geen offertes vergelijken?

Op ons contactformulier heeft u de keuze om offertes te vergelijken of in contact te komen met een specifieke traplift leverancier. Wilt u graag uw project uit laten voeren door een specifieke firma dan kunt u invullen welke leverancier wij voor u mogen benaderen. Mochten wij een verzoek van u krijgen om een firma te contacteren dan gaan wij uw gegevens bij de firma aanbieden. Heeft de firma geen tijd, reageert niet binnen enkele dagen of geen behoefte hebben aan nieuwe klanten dan nemen wij weer contact met u op.

Ons offerteformulier

Vragen met een (*) zijn verplicht.


Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Werkzaam in alle Vlaamse gemeenten en plaatsen

Ongeacht uit welke provincie, gemeente of plaats u komt er is, dankzij het netwerk van onze partner(s), altijd een trapliften fabrikant die levert in uw regio. Hieronder een overzicht van de grootste plaatsen/gemeenten op alfabetische volgorde.

A B D E G H I J K L M O P R S T U V W Z

Bestebedrijf.be

Beste Bedrijf

Contact

Bestebedrijf.be is een initiatief van een online marketingbureau dat als doel heeft bedrijven en potentiële klanten te verbinden. Zij doen dit door het aanbieden van goede informatie over verschillende diensten zoals trapliften, zonnepanelen, boekhouders en in de toekomst veel meer. Benieuwd hoe ze te werk gaan? Bekijk dan zeker even de homepagina. Meer weten over het bedrijf achter de website? Bekijk de contact pagina.